Delen

HELDER EN INVENTIEF IN STILSTAAND EN BEWEGEND BEELD.

Wat kan De Stomerij voor u betekenen?

De Stomerij is een über-complete productiestudio. In staat om

een concept tot in perfectie te vertalen naar stilstaand of

bewegend beeld.

 

Waarom zijn we goed?

Onze kracht zit 'm in de stomende combinatie van creativiteit en effectiviteit. We proberen niet alleen fantastisch werk te maken, maar houden ook in de gaten hoe we zo effectief mogelijk met planning en budget om kunnen springen. Daarnaast zijn we scherpzinnig én inventief en weten we altijd wat nieuws te bedenken.

 

Waarom zou u dat moeten geloven?

De mensen achter De Stomerij vormen een mooie balans tussen ervaring en onbevangenheid. Als dochteronderneming van Onesize bieden we bovendien we een keur aan disciplines en faciliteiten: motion design, animatie, grafische vormgeving, 3D modelling, sound design , live-action en alles wat hier omheen zwerft. De Stomerij heeft zelfs een eigen chroma key studio. En uiteraard zijn we ook bij machte om met deze verschillende disciplines een fraai geheel te combineren.

 

 

Hoe werkt De Stomerij?

In feite werken we samen met een nauw netwerk van getalenteerde specialisten, zodat we voor elke klus het juiste team kunnen vormen. Op deze manier zijn we inzetbaar als kleine schakel in uw productieproces, maar we nemen u net zo makkelijk dat gehele productieproces uit handen. Daardoor kunnen we meestal ook de overhead-kosten tot een minimum beperken.

 

Dus?

Dus zijn we in te schakelen voor bijvoorbeeld het animeren van uw commercial, het filmen van uw brandfilm, het maken van uw online films of virals, het ontwikkelen van uw huisstijl, het uitwerken van uw campagne, het maken van uw zender- danwel programmavormgeving.

Hoe kunt u De Stomerij bereiken?

U klikt op de contact-button in bovenstaande menubalk voor onze gegevens.

Bekijk ook deze projecten
Contact us
Delen

Neem contact met ons op

Meer informatie nodig? Stuur ons een e-mail info@destomerij.tv

Stage aanvragen mail naar info@destomerij.tv

De Stomerij info@destomerij.tv
Adres
Generaal Vetterstraat 33a
1059 BT Amsterdam
Telefoon: 020-6932301
Nieuwsbrief

Aanmelden